• IMG_9581.png

Hozz hozzánk

A repülőtérről:

Autóval:
Ha elhagyja a repülőteret (1., 2A. Vagy 2B. Templom), kövesse a központhoz vezető főútot, amíg meg nem keresztezi az Üll? I út és a Grand Boulevard (Ferenc körút) kereszteződését, ahol jobbra kanyarodik, és addig halad tovább a Boulevard mentén, amíg meg nem jelenik a Nyugati (Nyugati) pályaudvar a jobb oldalon. Forduljon balra a kereszteződés alá, és forduljon azonnal jobbra, majd ismét jobbra a második utcán (Nagy Ignác utca), hogy elérje a szállodát.

Taxival:
Szállodánk taxit foglalhat Önnek vagy vendégeinek, ha e-mailt küld a következő címre: booking@marmara.hu, érkezését megelőző napon 17:00 óráig, és megadja a vendégek számát és nevét , valamint a repülés részleteit. A taxisó várja Önt vagy vendégeit a bejáratnál, és tartson rajta egy fehér táblát, amelyen szerepel a neved vagy a vendégek neve.

Reptéri transzferrel:
A Liszt Ferenc repülőtérre való érkezés után a poggyász összegyűjtése után megrendelheti a Airport Minibus Shuttle transzfert. A társaság a nap 24 órájában üzemel, és utasakat szállít a repülőtérről a szállodába és vissza.

Ha taxit vagy transzfert szeretne megrendelni a repülőtérről, írjon nekünk, és mi fenntartjuk Önnek.
További információ: > sales@marmara.hu