Reggeli

Kedves vendégeink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy korábban megszokott büféreggelink ismét elérhető kisebb változásokkal. Kérjük az alábbi szabályok betartását a reggeli ideje alatt (minden nap 7:30-9:30):

  • Reggeliztető termünkben kézfertőtlenítő került kihelyezésre, melyet kérjük érkezéskor és távozáskor is legyenek kedvesek használni!
  • Kérjük, tartsák a távolságot és a kijelölt asztaloknál foglaljanak helyet.

Kis létszám esetén asztalszerviz formájában, szűkített étlapról történik a kiszolgálás.

Szobaszervizünk felár ellenében továbbra is rendelkezésre áll. További információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a recepcióval érkezéskor vagy tartózkodása alatt bármikor.

Igény esetén speciális diétás ételek is kaphatók. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal az étrend egyeztetésével kapcsolatban a booking@marmara.hu címen.

Köszönjük a megértést és az együttműködést előre is

Lobby bár

Lobby bárunkban alkoholos és alkoholmentes italok, kávék és koktélok széles választéka, napi szinten változó akciók és harapnivaló várja a munkából vagy városnézésből visszatérő vendégeinket egyaránt.

Étterem

Minimum 10 fő részére, előre történő megrendelés esetén tudunk biztosítani menü ebédet / vacsorát.

Minimum 20 fő esetén svédasztalos ebéddel / vacsorával is tudunk készülni, melyhez előfoglalás szükséges.

FÉLPANZIÓS csomagajánlatunk már elérhető a honlapon, melyet a szállodától 10 méterre található Matula Bistro-ban biztosítunk, a la carte étlapról választott 3 fogásos vacsorával várják vendégeinket!