Megközelítés

A repülőtérről autóval:

A repülőtér elhagyása után kövesse a főutat az Üllői út és a Nagykörút (Corvin-negyed) kereszteződéséig, ahol forduljon rá jobbra a körútra és folytassa az utat amíg meg nem látja a Nyugati pályaudvart a jobb oldalon. Forduljon balra a felüljáró alatt, majd azonnal forduljon jobbra az Stollár Béla utcán. Jobbra a második utcán (Nagy Ignác utca) forduljon be, az utca végén jobb kéz felől megtalálja a szállodát, közvetlenül mellette a mélygarázs bejáratát.

A repülőtérről taxival:

Előzetes foglalás alapján örömmel segítünk transzfer szervezéssel kapcsolatban a város bármely pontjától a szállodába és vissza.

Kérjük, küldjön e-mailt a következő címre: reservation@marmara.hu.

A foglalást 72 órával az érkezés előtt tudja megtenni, kérjük adja meg a vendégek számát és nevét, valamint a járat részleteit (járatszám, várható érkezési időpont). A sofőr fogja várni Önt vagy vendégeit a bejáratnál névtáblával.

Repülőtérről transzferrel:

A Liszt Ferenc repülőtérre történő érkezés után a csomagok összegyűjtése után megrendelheti a Repülőtéri minibusz transzfer szolgáltatást. A cég napi 24 órában működik, és utasokat szállít a repülőtérről a szállodába és vissza.

További információ: reservation@marmara.hu