Megközelítés

A repülőtérről autóval:

A repülőtér elhagyása után kövesse a 4-es főutat az Üllői út és a Múzeum körút kereszteződéséig, ahol forduljon rá jobbra a Múzeum körútra és folytassa az utat a Károly körút, majd Bajcsy-Zsilinszky út felé. Forduljon balra az Alkotmány utcára még a felüljáró előtt, majd forduljon be jobbra a Nagy Ignác utcára, az utca végén jobb kéz felől megtalálja a szállodát, közvetlenül mellette a mélygarázs bejáratát.

A repülőtérről taxival:

Előzetes foglalás alapján örömmel segítünk transzfer szervezéssel kapcsolatban a város bármely pontjától a szállodába és vissza.

Kérjük, küldjön e-mailt a következő címre: reservation@marmara.hu.

A reptéri transzfer foglalást 72 órával az érkezés előtt tudja megtenni, kérjük adja meg a vendégek számát és nevét, valamint a járat részleteit (járatszám, várható érkezési időpont), továbbá a telefonszámát a foglalás véglegesítéséhez.

Repülőtérről transzferrel:

A Liszt Ferenc repülőtérre történő érkezés után a csomagok összegyűjtése után megrendelheti a Repülőtéri minibusz transzfer szolgáltatást helyben is a kijáratnál. A cég napi 24 órában működik, és utasokat szállít a repülőtérről a szállodába és vissza.

További információ: https://www.minibud.hu